Brolægning og lægning af fliser udføres af erfaren brolægger

Tænker I på at få en ny brolægning? Hos Henriks. Have og Anlæg har vi stor ekspertise som brolægger, og dermed kan vi tilbyde alle former for brolægning og lægning af fliser. Vi udfører belægningsopgaver for kunder i blandt andet Slagelse, Ringsted og Sorø samt andre steder.

Flotte og solide indkørsler og terrasser

Vi laver alle former for belægninger med alle typer materialer. Det kan være alt fra indkørsler til terrasser. Vi kan lave flotte og kreative mønstre, og vi laver altid et solidt arbejde, som kan tåle belastninger fra alt fra biler til frostvejr.​

Vi kan for eksempel tilbyde:

  • Havesti
  • Terrasse
  • Indkørsel
  • Parkeringsplads
  • Lægning af fliser rundt om huset
  • Anden brolægning.

Vi har altid fokus på god service og god kvalitet, ligesom vi også lægger vægt på, at vi skal være ærlige og troværdige. Derfor kan I altid forvente, at vi overholder vores aftaler.

Hvad koster brolægning?

​Vores priser for en brolægning afhænger især af jeres valg af belægningsmaterialer. Fliser er billigere end granit. Der kan også være forskellige bundforhold og krav til udgravning. Dertil kommer arealet​

Få meget mere at vide om mulighederne​

Kontakt os for at få meget mere at vide om belægninger, belægningsmaterialer og priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en flise- eller brolægning.

Du kan ringe på telefon 40 59 52 20 for at få svar på spørgsmål. Eller du kan skrive til e-mail henrik@henrikshaveoganlaeg.dk med det samme.