Gravearbejde og jordarbejde for private og erhverv

Skal I have udført gravearbejde? Hos Henriks Have og Anlæg tilbyder vi alle former for jordarbejde og gravearbejde for private og erhverv.

​Vi udfører graveopgaver for kunder i blandt andet Slagelse, Ringsted, Sorø og mange andre steder.​

Stor ekspertise med alle former for gravearbejde​

Vi har stor ekspertise som maskinfører, entreprenør og rørlægger, og dermed kan vi udføre alle former for jord- og gravearbejde. Vi er ikke autoriseret kloakmester, men vi tilbyder gravning og lægning af kloakrør.​

Vi kan blandt andet udfører opgaver såsom:

  • Rørlægning
  • Jordarbejde
  • Udgravning til kloak
  • Maskinføreropgaver
  • Etablering af havebassin
  • Andet gravearbejde.

Vi lægger altid stor vægt på, at vi skal levere god service og god kvalitet i vores arbejde. Vi lægger også vægt på, at vi skal være ærlig og troværdig.

​Derfor kan I altid regne med, at vi overholder vores aftaler

​Virksomheden ejes af Henrik Dan Jensen, som først var landmand og derpå har været ansat hos henholdsvis Skælskør Anlægsgartner og Slagelse Kloakservice. Nu tilbyder han alle former for jord- og graveopgaver.

Kontakt os for at få et tilbud på en graveopgave

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om priser og muligheder. Vi giver samtidig råd og vejledning. 

​Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel gravearbejde.

Du kan ringe til os på telefon 40 59 52 20 for at få mere at vide eller for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail henrik@henrikshaveoganlaeg.dk.​